U bevindt zich hier: Nieuws  

NIEUWS
 

Nieuws

De nieuwe lessen en wandelingen nu op de site!

De sportievelingen onder ons kunnen ook dit jaar weer met de poles van Bree naar Scherpenheuvel! Begin al maar te oefenen! Meer info kan je vinden bij evenementen.

Nordic walking op bezoek bij "De Madammen" - Radio 2. Beluister het fragment hier.

Met enige fierheid kunnen we aankondigen dat ons eerste boek: "Nordic Walking. Dé gezonde buitensport voor iedereen". verschenen is en vanaf nu in de boekhandels ligt. ook besteld worden via nordicwalking@skynet.be. Het wordt uitgegeven door het Davidsfonds en de kostprijs is 19,95 euro. U kan dit ook via ons bestellen. Klik hier alvast voor de cover! Foto's van de signeersessie op de boekenbeurs te Antwerpen vind je alvas onder de rubriek foto's en verslagen-Boekenbeurs.

Nieuw! Vanaf heden kan je ook kwalitatieve nordic walking poles huren. Dit kan voor individuele wandelaars en voor groepen. Voor meer informatie, neem contact op met Sports&Leisure Co.

Tip: indien u geen geschikte datum of plaats vindt op de website, vraag dan eens na of uw plaatselijke Kav - Kvlv of Markant afdeling geen lessen organiseert.

Kan u een groepje van 10 tot 15 personen motiveren om te gaan Nordic Walken? Wilt u als vereniging of bedrijf een toffe activiteit voor uw leden of personeel organiseren? Of wenst u liever privélessen te volgen. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.